Mozzarella

Na předkrmy používáme mozzarellu z Prahy, protože chceme tu nejčerstvější. Vyrábějí ji zde Italové z českého mléka dle tradičních italských postupů. 
Na většině pizz najdete fior di latte z Kampánie. Jedná se o speciálně upravenou mozzarellu na pizzy pocházející z rodinné mlékárny s dlouhaletou tradicí.
Buvolí mozzarella na vybrané pizzy pochází z buvolí farmy v Kampánii.

Olivový olej ze Sorrenta

Bylo nám ctí a potěšením poznat pana Antonia Gargiula, jehož oleje vznikají na rodinné farmě na slunečném pobřeží pod Neapolí. Používáme jeho delikátní za studena lisované oleje nesoucí chráněné označení původu. Přesvědčila nás jemná chuť a precizní výroba.

 Unikátní
černé prase

Maiale Nero Casertano je zachráněná antická rasa uznávaná kvůli tuku, který má podobné blahodárné účinky na organismus jako kvalitní olivový olej. Tato prasátka jsou chovaná v pohoří poblíž Caserty na menší rodinné farmě. Místní řezníci pak připravují čerstvou salsicciu, pancettu (italská slanina z bůčku) či capocollo (sušený krk).

Sopečná rajčata

Široké pole využití u nás našla rajčata typu San Marzano. Je to nejvhodnější typ na přípravu suga na pizzu. Jsou to rajčata oválného tvaru pěstovaná na úpatí sopky Vesuv.
Za zmínění určitě stojí i rajčata Piennolo se šťopičkou, které se svazují do trsů a vydrží pak i několik měsíců. Mají chráněné označení původu a pěstují se pouze v přesně vymezené oblasti okolí Vesuvu. Díky sopečné půdě mají svoji nezaměnitelnou charakteristickou chuť.