
Vybrané ingredience
Kvalita a původ všech surovin jsou u nás vždy na prvním místě. Zakládáme si na tom, že dobře známe a také pravidelně navštěvujeme všechny naše dodavatele, kteří nezapomínají na tradiční a poctivé způsoby přípravy surovin.

Těsto je alchymie
Správné těsto potřebuje čas a trpělivost. Až po několika odborných kurzech zaměřených přímo na techniky přípravy těsta a nekonečných pokusech jsme dosáhli výsledku, se kterým jsme spokojeni. Nicméně náš výzkum v laboratoři nekončí, protože se chceme stále zdokonalovat.
Používáme směs tří druhů mouky a kombinujeme několik technik přípravy. Díky dlouhému zrání při přísně hlídaných teplotách je naše těsto chutné, vláčné a lehce stravitelné.

Podle tradice, ...
Pizzu pečeme v ručně vyrobené peci na bukovém dřevě při teplotách 390 - 420 °C po dobu maximálně 90 sekund. Díky tomu zůstává těsto vláčné a měkké, suroviny si zachovají svoji originální chuť.

... s vlastní fantazií
Směr moderní neapolské pizzy je komplikovanější, ale rozhodně zajímavější. Je zde prostor pro experimenty, fantazii, tvůrčí vymýšlení nových kombinací. A to nás baví!
U těsta klade důraz na dostatek času, přesné teploty, nové techniky či postupy, větší hydrataci. Díky tomu je těsto chutnější, vláčnější a hlavně lehce stravitelné.

A navíc
Ochutnat můžete vždy čerstvou mozzarellu, perfektně zralá rajčata plné chuti či sezónní variace bruschetty.
Sladkou tečkou na závěr může být tradiční Tiramisu.